Sätt färg på tillvaron.

juli 12, 2018

Var du än befinner dig i världen så har du med all säkerhet din egen personliga stil. Du vill ha det på ett speciellt sätt, och du vill spegla din personlighet. Med en massa olika färger och former att välja mellan är det bara du själv och fantasin som sätter gränser. Svart, vitt, blått, rosa, prickigt, randigt, enfärgat eller kanske rent av en färgexplosion av alla möjliga färger.

Inte bara färgen på väggar och golv som räknas

Innanför alla bostadens väggar finns det all möjlig inredning som ska på plats, badrum, vardagsrum, sovrum och vad mer du kan tänkas komma på att inreda, allt efter eget tycke och smak. Kanske gillar du det enkla vita , med ljusa golv och vita väggar, där du istället kan piffa till det med färggranna detaljer och möbler i tilltalande utmärkande färger, så som en vacker sammetssoffa i turkost eller rosa, kanske en vacker tavla med alla möjliga färger som får rummet att sticka ut det där lilla extra.

Eller varför inte de vackra trämöblerna som ger hemmet en robust men så hemtrevlig känsla. Tänk dig in i julens filmer där familjen samlas vid ett stort vackert matsalsbord tillverkat i mörkt trä, en öppen spis i vardagsrummet med robusta svarta skinnsoffor med armstöd i vackert snidat trä, eller en enkel stil med ljusa väggar och det klassiska mörka träet som bryter av.

Det typiskt flickiga rosa eller det pojkaktiga blå

Du kanske är ett stort fan av rosa, och om du inte är det själv så har du kanske en dotter som bara älskar rosa i alla möjliga nyanser, allt ska vara rosa. Rosa väggar, gardiner och mattor för att bryta av med vita trämöbler, för erkänn, visst tycker du att rosa och vitt är så snyggt tillsammans. Du öppnar dörren in till sovrummet och blir omsluten av en varm ljusrosa färg på väggarna, som bryts av med vackra vita möbler. Den perfekta vita sängen tillsammans med det romantiskt vita nattduksbordet och en vacker snidad klädstång.

Eller så föredrar du kanske det blå, precis som det typiska pojkrummet, olika nyanser av blått. Ljusblåa väggar med detaljer och möbler i mörkt blått. Helst ska allt i pojkrummet vara blått. Trender kommer och går och precis som många föredrar det typiskt rosa till flickrummet och det typiskt blåa till pojkrummet så kommer nya färger in även i barnens rum. Mildare, lugnare färger som beige och ljus grå är populära färger i barnrummen som lätt piffas till med färgglada detaljer så som mjuka fluffiga kuddar och intressanta möbler. Möblerna till barnen blir även mognare med sina stilrena linjer och vuxna design.

Oändliga möjligheter

Oavsett vem du är och vilket av alla rum du ska inreda så finns det en hel värld av möjligheter framför dig.