Feng shui.

november 23, 2018

Det första rummet du ser när du kommer in i ett hem är hallen. Därför är det viktigt att redan här mötas av en känsla av ett lugn samt ordning och reda. Varför inte ställa en enkel vas på ett hallbord med en välkomnande grön gren i.

Fortsätt sen vidare in i dem andra rummen, i både vardagsrum och sovrum är det bra att rikta säng och soffa så man har uppsikt över dörrar, fönster och rummens öppna ytor, det skapar en känsla av trygghet och gör det lättare att slappna av.

Måla sovrummet i ljusa hudnära eller jordnära färger. Doftljus, dämpad belysning och sensuella bilder sänder ut positiva signaler och kan stärka passionen

Grönska

Tänk mycket grönska, ett hem med vackra blommor och gröna växter ger energi och harmoni. Anpassa växterna efter ditt eget tycket och smak. Har du inte gröna fingrar så välj växter som inte kräver så mycket omsorg.

Motsatser

När det kommer till övrig inredning så tänk motsatser. Blanda blanka material med matta material. Mörka färger med ljusa färger och kantiga former med runda former. Genom att kombinera motsatser så skapar man en balans.