Olika inredning, olika krav.

mars 19, 2019

Det går väldigt snabbt att konstatera att det finns en mängd olika möbler, inredningsdetaljer och olika stilar. Precis som alla människor har olika karaktärer, olika syn på saker och ting, olika åsikter, personligheter och olika smak när det gäller kläder och livsstil så har alla människor också olika stilar och krav när det gäller inredning och möbler

Vissa vill ha mycket

För vissa ska det vara stora ytor, med stora rymliga möbler. Andra vill ha mycket möbler, detaljer och lyx.

Andra vill ha mindre

En annan del av befolkningen gillar när det är enkel inredning med enkla möbler och minimalistiskt med detaljer. Medan andra vill ha det litet med mycket färger och detaljer.

Precis som inredningen är människor också olika.

Oavsett vad människor tycker

Även om alla inte gillar samma stilar, färger och möbler så kan vi nog alla enas om att möbler är en viktig del av våra hem. Att få kliva innanför ytterdörren och känna känslan av ett hem är en obetalbar känsla. Tak över huvudet är något som det flesta av oss människor tar förgivet medan andra knappt har skydd mot regnet och kylan.

Varje gång ni sätter er vid köksbordet och äter en måltid, när ni slänger er i soffan framför tv:n på kvällen efter en lång dag, ni ni går mot badrummet och ställer er i duschen och känner det varma vattnet träffa kroppen, när ni förflyttar er in i sovrummet som ni inrett med omsorg för att ha en plats för avkoppling och att få njuta av lugnet innan det är dags att ta tag i morgondagens alla måsten så tänk efter på hur lyckligt lottade ni är. Ni är lyckligt lottade som har ett hem, en plats där ni kan känna er trygga och samla kraft, för det är inte alla som har det.