Du är din stil

maj 11, 2018

När det bara är du, så är du fri att inreda hur du vill ha det. Ditt hem kan präglas av din egen personliga känsla och stil. Du föredrar kanske den enkla och rena stilen. Mycket vita färger för att få ytorna att kännas större och ljusare Enkla möbler i vitt med romantiska inslag. Istället för att sätta färg på väggar och möbler väljer du kanske att satsa på vackra tavlor och kuddar i färg. Att liva upp rummet med växter och vackra ljusstakar i mässing för att få en känsla av lyx.

Tvärtemot

Eller så har du en stil som går helt tvärtemot det enkla vita. Du föredrar en massa färger och former och ser helst av allt att alla rum har sin egen stil och sin egen form. Vardagsrummet har terrakottafärgade väggar och möblerna är träfärgade. Går du vidare in i sovrummet så är det målat i en blå färg och sängen som går åt det mörka hållet är bäddad med ett färgglatt överkast. Går du sen vidare in i badrummet så möts du av en ljus grön färg som inger en avslappnad känsla och det doftar sött av rökelsen som står vid handfatet. Gröna växter kan bara inte bli fel i stora välmålade krukor i olika färger. Växterna täcker alla fönsterbrädor i alla hemmets rum.

Det är helt okej, för alla har sin egen stil och sin egen smak och så länge du är nöjd och känner dig harmonisk och trygg i ditt hem så är det precis som det ska vara.