Hur önskas soffan.

februari 18, 2018

Precis som att välja säng så kan även soffan vara svår att komma fram till vad som känns rätt.

Kanske är ekonomin begränsad, eller så är det fler en en som ska ta beslutet och åsikterna blir fler. Den ena tycker att det ska vara en soffgrupp i svart skinn, medans den andra åsikten drar åt en divansoffa i beige bomull.

Soffan ska inte bara vara snygg och skön utan kanske till och med ska passa in i ett hem med småbarn som spiller och sätter sina kletiga händer på tyget innan det ens går att reagera.

Ibland dyker den rätta soffan upp, och det känns WOW vad snygg den är, men efter glädjen över att ha hittat den perfekta soffan för att sen provsitta den och upptäcka att den var hård som en trästol, så är det åter tillbaka till ruta ett igen. Kanske får en hyfsad soffa duga så länge eller så dyker den perfekt soffan upp en dag och uppfyller alla kriterier om utseende, mjukhet eller hårdhet, kuddarnas fluffighet och antalet sittplatser den har att erbjuda.

Att det finns fullt av vackra soffor i alla dess former, färger och material är i alla fall säkert, så någonstans väntar den perfekta soffan