Fri frakt över 2000 kr      Maxfrakt 59 kr      14 dagars ångerrätt      Fria byten      Faktura 0 kr

Pure & Original


Pure & Original -Måla ditt hem och dina möbler med KALKFÄRG - Använd kalkfärg om du vill ha ett mineraliskt- eller ett betongliknande utseende.Största anledningen varför man väljer en kalkfärg är för att den är så vacker! Den ger en fantastisk yta och känsla. Karakteristiskt för kalkfärg är dess levande, skiftande och lite sidenmatta utseende där åldrandet sker naturligt och jämnt.
Kalkfärgen är miljövänlig , baserad på naturliga ingredienser och pigment.
Kalkfärger kan även användas till möbler, väggar, köksluckor, trappor, golv, utomhussnickerier, trädgårdsmöbler, krukor och betongföremål... En kalkfärg & kritfärg att förälska sig i. Nu kan du måla om överallt i hemmet - med det underbara märket Pure & Original kan du nu måla väggar, tak, möbler, golv, våtutrymmen och möbler i en vacker kalkfärg som skapar känsla i ditt hem. Pure & Original är miljövänlig väggfärg som görs med respekt för människor och natur. I framställningen av Fresco kalkfärg används endast de bästa råvarorna och naturliga pigment. Färgerna uppfyller dom strängaste miljökraven. Pure and Original har en mängd olika färger och många av dem är anpassade till den svenska och skandinaviska marknaden. Pure & Original limepaint och chalkpaint har funnits i över 50 år och har en enormt bra erfarenhet av kalkfärg och med väldigt hög kvalitet.

Kalkbaserade färger har anor som sträcker sig tillbaka till 1400-talets Italien.
Kalkfärger binder sig väl med underlaget och överlever tidernas påfrestningar väl. De behåller sitt vackra utseende mycket länge.

Pure & Original är miljövänlig väggfärg som görs med respekt för människor och natur. I framställningen av Fresco kalkfärg används endast de bästa råvarorna och naturliga pigment. Färgerna uppfyller dom strängaste miljökraven. Marrakech Väggar och Fresco kalkfärg är 100 procent mineral.

Ingen av oss har väl missat trenden av att måla våra hem i matta kalkfärger - och med Pure & Originals helt naturliga färger blir det inte bara snyggt utan känns bra med. Kalkfärgen är väldigt lätt att arbeta med och kommer till dig färdigblandad och klar - bara att sätta igång med målningen. Kalkfärgen är mycket dryg och du kan själv spä ut den till valfri konsistens.

Produkter