Fri frakt över 2000 kr      Maxfrakt 59 kr      14 dagars ångerrätt      Fria byten      Faktura 0 kr

Sängtillverkning

Vi är ett företag vars idé är att tillverka och leverera kvalitetsprodukter med ett smakfullt yttre till ett bra pris. Vi tillverkar sängarna i samma lokaler som vi säljer dem. Då slipper du betala för alla dyra mellanhänder och onödiga transporter. Våra sängar byggs för hand av Sängmästare med lång erfarenhet inom tillverkning.  

 

Kvalitetsprodukter

Vi använder endast kvalitetsprodukter när vi bygger våra sängar. Material  noga utvalt av våra sängmästare för att vara säkra på att din säng ska hålla i många år. Därför kan vi också ge dig 20 års garanti på din säng. Våra träramar tillverkas av svenskt långsamväxande furu då träets egenskaper lämpar sig bäst till sängramar då det ställs höga krav på en sängram. Våra resårpaket i sängarna utgörs av svensktillverkade unika värmebehandlade pocketfjädrar med de bästa egenskaperna på marknaden.

 

Ställbara sängar

I våra ställbara sängmodeller använder vi en unik lyftmekanik som tillsammans med Okins motorer skapar en tyst och smidig mekanik som håller i många år. Okin har lång erfarenhet med att konstruera ställbara motorer. Vi erbjuder både motorer med trådbunden handkontroll och trådlös handkontroll. 

 

Kundanpassning

Det finns även möjlighet att boka en tid med våra sängmästare för att prova ut exakt den uppbyggnad av säng som just din kropp behöver. Då kan vi prova olika kombinationer av resårpaket och stoppningsmaterial som vi sedan bygger ihop till en personligt anpassad säng. Våra sömmerskor finns i Lagan och vi kan därför göra personliga ändringar och anpassningar av textilerna på våra sängar, bäddmadrasser och tillbehör utan långa leveranstider.

 

 

 

Tobias Groth Sängmästare

 

Produkter