En samlingsplats.

december 8, 2018

Vardagsrummet är en plats för att umgås. Oavsett om det är själv, med familjen eller släkt och goda vänner så är det viktigt att trivas och känna att man kan slappna av och varva ner.

stora sällskap

Har man ofta släkt och vänner över på middagar och fester kanske man har ett stort rymligt vardagsrum med plats för mycket folk och kanske både matsalsbord och tv rum i anslutning till varandra. Ett stort rymligt matsalsbord med plats för vackra dukningar och middagar du kan njuta av med släkt och vänner. När middagen avnjutits kan man förflytta sig bort mot soffan för att småprata och njuta av gemenskapen.

Litet men mysigt

Du föredrar kanske lugn och ro framför fest och flärd och känner att ett litet imtimt vardagsrum passar dig bättre. En skön soffa med puffiga soffkuddar att slappna av i när kvällarna och helgerna kommer, ett runt vitt soffbord med några mysiga ljusstakar som ger ett avslappnat sken när du verkligen bara känner för att luta dig tillbaka efter en stressig arbetsdag och bara koppla av. Sätta ner fötterna på en stor mysig matta som pryder golvet för att avsluta dagen genom att ta dig från vardagsrummet in i sovrummet och somna skönt